Celeres Nordica

Celeres Nordica

Om bloggen

Här skriver vi vad som är på gång i föreningen, skojiga saker som händer och annat smått och gott.

Strömsholm

TornerspelPosted by Åsa 12 Jun, 2012 21:53:10
Sedan många år tillbaka har riddare från Celeres Nordica varit självklara inslag på showbanan på Strömsholm under de stora ryttartävlingarna i början på juni varje år. Detta år var självklart inget undantag.
Riddarna som i år representerade föreningen var Nattens Fasa och Gyllene Lejonet med fem tappra väpnare som stöd. I två dagar gjorde de upp i en hård kamp i både vanliga grenar och man mot man.
Under lördagens sammandrabbning fick Gyllene Lejonet se sig besegrad i grenarna, men efter en stenhård träff på Nattens Fasa i man mot man som nästan slog den ärrade krigaren av hästen slutade kampen oavgjort.
Under söndagen fortsatte striden mellan de båda fienderna, denna gång på en banan som blivit tung och hal av regn, vilket tvingade riddarna att slå av på tempot rejält. Publiken svek dock inte utan kämpade lika hårt som riddarna i den omväxlande väderleken och kunde slutligen se hur hela helgens tvekamp slutligen mynnade ut i en avgörande man mot man där Gyllene Lejonet slutligen lyckades få in en träff mer än Nattens Fasa och således kunde hälsa publiken som segrare.


  • Comments(0)//blog.celeresnordica.se/#post81